Kongenshus Efterskole             Nærvær og samvær gi'r selvværd.

Musik

Går du og nynner for dig selv? Kribler fingrene, når du ser en guitar eller en bas? Har du altid drømt om at spille trommer? Jamen, så skal du da vælge valgfaget Musik. Måske kan du allerede spille på et instrument. Måske har du bare flirtet med tanken om at lære det. Du behøver på ingen måde være en øvet musiker for at være med. Alle med interesse i musik er velkomne. Kast dig ud i bas, guitar, trommer, tamburin eller et helt femte instrument.

Samspil er et af nøgleordene på dette valgfag. I musiktimerne vil vi nemlig primært fokusere på at få spillet en masse musik. Hvad vi skal spille dikteres dog ikke kun af underviseren. Som elev har du mulighed for at komme med ønsker.

I Musik vil vi også udforske forskellige musikalske genrer, lære om de forskellige instrumenter samt akkorder, noder og rytmer. Vi vil både bruge akustiske instrumenter og, om muligt, inddrage computeren som instrument. Ja, du læste rigtigt – computeren.

Vores musiklokale er udstyret med en række forskellige instrumenter, men du er også velkommen til at medbringe dit eget, hvis du allerede spiller på et. Musiklokalet kan også benyttes i fritiden, hvis du har ekstra lyst til øve eller bare hygge dig med at jamme.

Vigtigst af alt vil vi i Musik skaffe os af med nervøsitet og fordomme. Alle skal føle sig frie til at spille og synge uanset niveau. Her på valgfaget Musik lærer vi af hinanden. Der er plads til forskellighed. Sammen udvikler og dygtiggør vi os. Af den grund spiller du som del af musikholdet naturligvis en væsentlig rolle i opsætningen af skolens musical.

Vil du udfordres musikalsk, blive god til at spille sammen med andre, udforske lyde og i det hele taget udvikle dig socialt og fagligt? Så er valgfaget Musik noget for dig!

Musik sammenspil

"Kast dig ud i det! Det bliver dit bedste år, hvis du giver det en chance."
- Kristian -

Besøgsaftener
Kom og oplev skolen og få en rundvisning til næste besøgsaften.

Tilmeld