Kongenshus Efterskole             Nærvær og samvær gi'r selvværd.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen til at kontakte os for at aftale tid for et besøg. Skolen ligger i Midtjylland ude på heden i naturskønne omgivelser mellem Viborg, Skive og Herning.

Vi afholder jævnligt besøgsaftener, hvor der både arrangeres rundvisninger og gives information om opholdet på Kongenshus Efterskole. Har du ikke mulighed for at deltage på en af disse aftener, kan vi aftale et besøg på et andet tidspunkt.

En besøgsaften starter normalt kl. 19.30, hvor forstanderen fortæller om livet på skolen, skolens særkender og dagligdag. Efter orienteringen viser et par nuværende elever gæsterne rundt, og til sidst slutter vi af med en kop kaffe/te i spisesalen. Hele aftenen varer ca. 2 timer. Tilmeld dig venligst på tlf. 9745 6040 eller via nedenstående formular.

Vi glæder os til at hilse på dig.

Skolens adresse er Bavnevej 5, Sdr. Resen, 7470 Karup J. Hvis du bruger en GPS kan du komme ud for, at den ikke kan finde adressen under postnummer 7470 Karup. Prøv da med 8880 Viborg i stedet. Du kan også indtaste skolens koordinater: 50°22’44” N og 9°05’21” Ø. Du kan også klikke på linket for at få vist et kort. 
"Kast dig ud i det! Det bliver dit bedste år, hvis du giver det en chance."
- Kristian -

Besøgsaftener
Kom og oplev skolen og få en rundvisning til næste besøgsaften.

Tilmeld